Väntar på persiskan

hej bloggen, nu väntar jag på persiskan som börjar 15:45 och jag slutade 14:05 och just nu väntar jag i skolan på persiskan Med min kompis Mathilda så just nu så sitter vi och pratar om att vi kanske ska ha en filmkväll kul! Men jag funderar på om jag ska ha en frågestund på bloggen men det blir när jag fått fler bloggläsare och när jag har lust och tid men jag kommer göra ett inlägg då så ni kan kommentera era frågor

Väntar på spanska läraren

Hej bloggen.Nu e jag i skolan och ska ha spanska men jag börjar nu så,bye

Uttråkad

hej bloggen jag har inget o göra så jag gör ett litet inlägg nu men iallafall idag har jag haft det kul jag var ute med mina kompisar sen kom gick vi hem till mig och spelade Wii spelade kort osv. Men iallafall hur var eran dag? Kommentera gärna!

hej

hej nu e jag hos mina kusiner och vi har inget att göra så jag täkte blogga men iallafall idag var det öppet hus på skolan så jag vaknade 08:30 och lyssnade på musik tog på mig kläder och och åkte iväg mot skolan vi hade svenska matte och elevens val det va jätte tråkigt och nu har jag jätte tråkigt också så jag håller på att dö av tråk!

Dagens låt

förlåt

hej bloggen förlåt att jag inte har bloggat men jag har varken haft tid eller orkat men igår hade vi SO förhör om vatten jag tror det gick bra (hoppas jag) men iallafall imorn ska vi ha gäster en av mina kompisar som jag inte sett på nästan två år ska komma med hennes familj så det ska bli kul just nu lyssnar jag på musik

Följ båda mina Instagram

Shaghayegh99
Vicktoria99 Tack i förhand till mina blogg läsare som följer mig på Instagram

Välkommen 2013

vickanvickis.blogg.se

Hej välkommen till min blogg.Jag är en tjej som gillar musik,dans,mode och att vara med kompisar så det är ungefär vad bloggen kommer handla om.

RSS 2.0